Ny Start!

Då var det dags, imorgon är det måndag och jag börjar på nya jobbet! Känns kanon kul och samtidigt nervöst så antar att det är som det ska :P Hoppas att detta är något för mig och något som jag kommer trivas pyssla med i framtiden, är iaf väldigt taggad!! :)
.
Har därför idag varit på stan för att inhandla lite nya arbetskläder, blev tre skjortor och ett par byxor.
Det blev en rosa, blå och en vit.

I jobbet kommer jag även måsta ha körkort så detta händer hemma hos mig just nu!
jajamen dum som man är så har jag ju inte tagit detta förbannade kort än, eller ja jag började ta det när jag bodde hemma i S-vall men sen blev det en snabb flytt till Örebro och sen till Göteborg och nu sitter jag här i Sthlm så det har lixom aldrig blivit av. Men nu så ska det tas! Ska skriva in mig på körskolan nu till veckan men har redan böckerna så har börjat små plugga lite redan nu. Känns lite jobbigt att man börjar ta körkort samtidigt som
lillebror bara haha.

Känner på mig att det ligger en tuff månad framför mig nu, så bli inte förvånad om jag är dålig att svara i telefon framöver. :/ Mycket att ta in och göra.
.
Ne nu ska jag krypa ner i soffan och se "Mördare okänd" innan läggdags, man ska ju upp kl: 06.00 på mornarna nu framöver haha fy fan kommer vara helt knäckt ett tag innan man kommit in i rutin.
Hoppas ni haft en trevlig helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback