Veckan som varit!!

Ja som vanligt har bloggen blivit lidande då det varit mkt annat att göra, så här kommer en liten snabb uppdatering från veckan som gått.

Lea och jag var på matmarknaden som varit här i stan, mat och go saker från olika länder såldes på torget och vi bestämde oss för att prova de mesta. :)
Men godast var nog sockervadden som vi bara var tvugna att köpa haha, var ju bra många år sedan man käkade på en sån :P
Aa inte så liten var den jue! hehe
Då jag var med Lea var det ju självklart att jag skulle prova Pierogi som är polska namnet för piroger. De var faktiskt jätte goda på de sätt de gjorde. En massa kakor från olika länder hann vi också med, mumms! Med andra ord hade vi alltså en sån där riktig smaldag ;P

Go´Fika!
Jag och Johanna åkte till Ikea för att köpa en säng så "frugan" har någonstans att sova haha.
Vi passade även på att ta oss en Go´fika på Ikea, jag mena Ingvar Kamprad vet vad go fika är han, billigt å bra!!
Jaa det var ju inte en lätt väg hem kan man nog säga då vi fick släpa skiten på först buss, pendeltåg och tillsist tunnelbana, men vill man så går det :)

Maria Montazami i stan.
Var på stan en dag, sprang in på Åhlens! stod å kollade på lite smink då jag hörde en röst jag tyckte mig känna igen. Jag vände mig om och såg en massa folk, blev ju nyfiken å gick fram för att se vad alla kollade på, å vem stod inte där om inte självaste Maria Montazami.
Maria var där för att promota sitt nya läppstift som nu finns ute i butik btw.
Iaf verkade hon vara lika virrig där som i serien :) Hon är ju för härlig denna kvinna! visst?! :)

I övrigt har jag även hunnit med att hämta lilla söta Neo på dagis tre dagar, då föräldrarna inte riktigt fick ihop schemat. Men det har såklart bara varit kul att få lite moster & Neo tid :)

Vad har hänt mer jo jag har varit på arbetsintervju, och hur gick den?! JO DEN GICK FINT, BÖRJAR NYTT JOBB DEN 10:e!! weee! ska bli riktigt roligt! :)

Idag har jag varit med syster yster då hon kom hem från S-vall igår kväll! lilla Neo var ju såklart oxå med då han saknat sin mamma när hon varit borta en hel vecka :)
Vi har spenderat dagen i Barkarby, gått runt i butiker, ätit god lunch och hann även med en sväng på Ikea.
Själv lyckades jag fynda en riktigt mysig filt till vinterns mörker och även ett skoställ, så nu är det ordning på skorna också. :)

Nee nu ska jag ta och natta då en rätt stor dag väntar imorgon och jag vill vara pigg å utvilad.
Sleep tight!

Kommentarer
» Jessica

Du ser ut att ha haft en bra vecka! Och GRATTIS till jobbet igen!!!Ska bli så kul att komma ner och jag längtar! :)Tallrikarna kommer från Indiska! Älskar dom! Dom rosa vi jhar är matteus och dom har jag köpt på rummet istan! :DNåt att önak sig i julklapp kanske? :DKRAM!

2011-09-14 // 11:56:38
URL: http://jessiegumman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback